THE MAP BOX


Glossybox setter nye produkter på kartet og gi oss muligheten til å finne nye skjønnhetsprodukter. Hver måned finner du en ny glossybox i posten med nye og spennende produkter oppi. Mai måned var det The Map Box jeg fant i postkassen min og her er hva som var oppi.SB12 spray : denne gir umiddelbar forfriskende følelse i munnen og frisk pust når du er på farten! SB12 spray nøytraliserer svovelgasser som foråsaker dårlig ånde og gir en sikker pust i opptil 3 timer.


SPA TO YOU Konjac sponge: Den seneste K-beauty-trenden er konjac-spongen. Denne økologiske rengjøringssvampen består av konjac-rotens fiber. Den kan brukes alene eller sammen med annet rengjøringsprodukt.EYEKO fat liquid eyeliner:Eyeko er go-to-market for ikoniske øyne! Sett blikket i fokus med denne klebefrie eyelineren. Filttuppen er perfekt for å skape dristige vinger. Jumbopennen er lett å håndtere, og gir svarte linjer som varer hele dagen (og natten).


THE HUMBLE CO humble natural toothpaste: The Humble Co, kjent for sine miljøvennlige tannbørster, har nå lansert en ny flourtannkrem med frisk smak av mint. Til forskjell fra mange andre tannkremer er det mindre plast i tuben og den er helt vegansk.GARNIER AMBRE SOLAIRE Aftersun tissue mask: Etter intense dager i vårsolen tenger huden en fuktighetsboost. Aftersun tissue mask er beriket med trollhassel og hyaluronsyre, og hjelper til med å fukte og friske opp huden slik at du beholder den solbrune gløden lenger.


Om du ønsker glossybox rett hjem i postkassen med 5 beauty produkter hver måned kan du bestille den HER til kr 179 i mnd.


Enjoy you beautiful evening


Liker

Kommentarer