The best from l'occitane

Dette er mine 5 beste fra L'occitane. Kan ikke leve uten de, og de er en stor del av min hverdagen. Først og fremst lukter produktene helt magisk, duften av mandolje, og i tillegg er denne serien virkelig fantastisk for huden.

I L'OCCITANE jobber de kontinuerlig for å bruke sporbare naturlige ingredienser av høy kvalitet. De bruker over 200 botaniske ingredienser, hvor en fjerdedel av dem er økologisk sertifisert. Alle er nøye utvalgt for en evne til å tilføre huden elementer den trenger.


Almond Shower Oil

- Denne bør du glede deg til å prøve, den berømte Almond Shower Oil.

Den er så myk og god, og når mandeloljen kommer i kontakt med vann, forvandles den til et fyldig, luksuriøst skum som gir en silkemyk følelse over hele kroppen. Den renser huden grundig samtidig som den virker fuktighetsgivende og nærende på huden.


Aromachologie Rebalancing Face Mask

- Denne ansiktsmasken bidrar til å fjerne urenhetet i huden og strammer opp porene. Den er beriket med esteriske oljer som renser huden og bringer frem den naturlige gløden. Duften er 100% naturlig.


Almond Supple Skin Oil

- Dette må være min absolutt farvoritt fra L'occitane. Med denne formelen som består av mer enn 50% mandelolje, bidrar denne lette, fine kroppsoljen effektivt med å få huden til å føles fastere og glattere. Kroppsoljen påføres med et spray, smelter raskt inn i huden, og etterlater en lett og delikat duft av mandler samtidig som huden føles silkemyk og behaglig. Som den perfekte finish etter at jeg har dusjet, sprayer jeg på Almond supple skin oil.


Almond Milk Veil

- Almond Milk Veil er beriket med mandelolje, mandelmelk, mandelproteiner og silisiumderivat som bidrar til å mykgjøre og gi fuktighet til huden. Formulaen inneholder mikroperler som gir glød og får huden til å fremstå som jevnere.


Rebalancing Shower Gel

- Dette er fra spa serien til L'occitane og er en exfolianting shower gel som dufter helt viduderlig av sitron og eucalyptus. Du skrubber vekk all skitt og smuss samt døde hudceller og etterlater huden myk og ren. Denne bruker jeg 2-3 ganger i uken, men en er så snill mot huden og kan gjerne brukes oftere.

Du finner alle produktene på hjemmesiden til L'occitane Her <3

Liker

Kommentarer

Thea
,

Gleder meg til å prøve de 😊✌🏼

rikkelunde
rikkelunde,

Så bra, verdt å prøve 👍🏼😍

nouw.com/rikkelunde
Maia
,
Takk for tipset, å veldig fin blogg 💛
rikkelunde
rikkelunde,

Bare hyggelig og tusen takk✨💛

nouw.com/rikkelunde
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
rikkelunde
rikkelunde,

Tusen takk ✨😍 Elsker produktene 💛

nouw.com/rikkelunde
Lea REiff,

Elsker L'occitane, alltid fornøyd med produktene deres!

leareiff.blogg.no
rikkelunde
rikkelunde,

Helt enig <3

nouw.com/rikkelunde
Helena,

takk for tips 😊

helenawe.blogg.no
rikkelunde
rikkelunde,
Bare hyggelig skjønne <3
nouw.com/rikkelunde