See you in 2019

God jul og takk for det gamle. Nå er det bare få timer igjen til vi starter ett nytt år og det har jeg gledet meg til. 2019 Starter med at allerede i morgen overtar vi HUSET vårt <3 Kan ikke tro at dagen før dagen endelig er kommet og vi er igjen igang med å rive og pusse opp for andre gang. Det er også noe vi liker å gjøre og det hjelper på å være sammen med en som driver med dette til daglig!

I kveld blir det rolig her hos oss for med to hunder er det ikke alltid like lett å gå i fra de når de har tendenser til å bli redd med all fyrverkeriet som skytes opp i natt.

Kos dere masse i kveld alle sammen <3


-- Happy New Year --

Liker

Kommentarer

Christmas Shopping

I begynnelsen av Desember var jeg på juleshopping i London!! Et julepyntet London er noe for seg selv og noe så fantastisk har jeg ikke sett før! Det var faktisk min aller første gang jeg var i London i desember og jeg fikk endelig med meg alle den flotte julepynten og ikke minst alle turistene da vi gikk i kø store deler av turen! Må le litt når jeg sitter her å skriver for vi gikk virkelig i kø inn og ut av butikkene og det var bare å følge strømmen når vi skulle ut å gå !

Her er et bildedryss av turen

Liker

Kommentarer