THE MAP BOX


Glossybox setter nye produkter på kartet og gi oss muligheten til å finne nye skjønnhetsprodukter. Hver måned finner du en ny glossybox i posten med nye og spennende produkter oppi. Mai måned var det The Map Box jeg fant i postkassen min og her er hva som var oppi.SB12 spray : denne gir umiddelbar forfriskende følelse i munnen og frisk pust når du er på farten! SB12 spray nøytraliserer svovelgasser som foråsaker dårlig ånde og gir en sikker pust i opptil 3 timer.


SPA TO YOU Konjac sponge: Den seneste K-beauty-trenden er konjac-spongen. Denne økologiske rengjøringssvampen består av konjac-rotens fiber. Den kan brukes alene eller sammen med annet rengjøringsprodukt.EYEKO fat liquid eyeliner:Eyeko er go-to-market for ikoniske øyne! Sett blikket i fokus med denne klebefrie eyelineren. Filttuppen er perfekt for å skape dristige vinger. Jumbopennen er lett å håndtere, og gir svarte linjer som varer hele dagen (og natten).


THE HUMBLE CO humble natural toothpaste: The Humble Co, kjent for sine miljøvennlige tannbørster, har nå lansert en ny flourtannkrem med frisk smak av mint. Til forskjell fra mange andre tannkremer er det mindre plast i tuben og den er helt vegansk.GARNIER AMBRE SOLAIRE Aftersun tissue mask: Etter intense dager i vårsolen tenger huden en fuktighetsboost. Aftersun tissue mask er beriket med trollhassel og hyaluronsyre, og hjelper til med å fukte og friske opp huden slik at du beholder den solbrune gløden lenger.


Om du ønsker glossybox rett hjem i postkassen med 5 beauty produkter hver måned kan du bestille den HER til kr 179 i mnd.


Enjoy you beautiful evening


Liker

Kommentarer

7 ting jeg vil gjøre i Juni


W E L C O M E J U N E

Da er vi godt i gang i juni og kan vrikelig ønske sommeren velkommen. Det har vært så flott vær nå over lang tid noe som har vært helt fantastisk, men som Bergenser vet vi at regnet aldri er langt unna.1. Handle inn Peoner, min absolutt yndlings blomst og de er bare så utrolig vakker.


2. Planlegge Bursdags feiring. Jeg hadde bursdag den 7.juni og det må selvsagt feires med godt selskap.


3. Wordrobe detox. Føler jeg gjør dette hver måned, men det er faktisk noe jeg trenger. Som jente vet dere vel at det å prøve plagg og outfit ikke alltid er så fantastik ryddig så alt blir bare slengt inn i skapet igjen og da må men ha en ryddings ganske ofte.


4. Legge ut oppskrift på min kyllingsalat. Den er bare så døds god.


5. Begynne å planlegge ferie. Det er alltid et pusslespill som må løses. For oss blir det nok ingen ferie før i slutten av august, men skal aldri se vekk i fra at vi plutselig hopper på en weekendtur.


6. Finne meg noen skatter på sommersalget som begynner nå. Her kan du virkelig gjøre noen gode kupp så det bare å begynne å lete.


7. Kure håret 2-3 ganger i uken. Nå som sommeren er kommet og jeg er mye ute i solen og skal til syden er det veldig viktig for meg å ta vare på håret. Jeg har permanent byttet ut balsam mot kur nå om sommeren og det er det beste for håret mitt.

Tips: Jeg bruker Gisou sin Honey Infused Hair Mask som bare er helt fantastisk mot slitt og skadet hår og gir masse fuktighet. (psst.. det kommer innlegg om produktene til Gisou)


Liker

Kommentarer

Happy Birthday To Me


7 juni for 26 år siden kom jeg til verden!For en fantastisk dag det har vært i dag! Nydelig vær og fantastiske mennesker rundt meg. Jeg er så takknemlig for at dere gjør dagen min til den aller beste 💛Spist masse god mat og fått masse gaver og nydelige blomster, så dagen kunne virkelig ikke blitt bedre!Cluse watch, En liten gave fra meg til meg må til på slike flotte dager !Enjoy your evening and drink rosé...


Liker

Kommentarer