Nye innlegg

Wellness Wednesday

It's that time again!


Velvære er så undervudert! Det kan virkelig gjøre under, ikke minst for humøret og for hvordan du selv føler deg <3Varmt vann men ingefær og sitron !! Dette er så godt og en super bra start på dagen! Kurerer vondt i halsen og slike grå regnværsdager i Bergen.Velvære handler ikke bare om hvordan du tar vare på det ytre, men også det indre. Hvordan du følger deg psykisk.

Velvære er en kombinasjon av mental og fysisk helse, lykke og velstand.

Det er utrolig viktig å ta vare på seg selv <3

Make youself happy


Enjoy your wedensday evening by spending some extra time on yourself.

XX


Liker

Kommentarer

MY MOODBOARD


Det er alltid like inspirerende med et moodboard, og i dag er virkelig en slik dag. Det både regner og snør samtidig, og i tillegg er det lenge til HELG !

Tenk at jeg allerede tenker på HELG ...


Kan ikke våren komme, den er sårt etterlengtet og jeg kan virkelig ikke vente med å gå med solbriller og høye heler, skjørt og kjole!


WAKE UP

KICK ASS

REPEAT


XX


Liker

Kommentarer

What is good ' Green


Da var det mandag igjen, ny uke og mange nye gjøremål.

Nå er jeg også snart ferdig meg kontoret mitt, er bare noen små ting som mangler og i dag har jeg vært å kjøpt inn litt planter for å freshe det opp!Så i dag fikk jeg endelig tatt meg en etterlengtet tur til plantasjen for å kjøpe inn litt grønne planter til leiligheten og kontoret. De var mildt sagt på tide.

Tips: Mange grønne planter er også med på å rense luften i rommet den står i. De er også ganske lett stelt og trenger kun å vannes en gang i uken (noe som er veldig bra for meg som har en tendens til å glemme slikt).GREEN


Sko / Superga

Tights / Nike

Jakke / Fillippa K

Genser / samsø samsø

Veske / Louis Vuitton


XX


Liker

Kommentarer