7 ting jeg vil gjøre i Juni


W E L C O M E J U N E

Da er vi godt i gang i juni og kan vrikelig ønske sommeren velkommen. Det har vært så flott vær nå over lang tid noe som har vært helt fantastisk, men som Bergenser vet vi at regnet aldri er langt unna.1. Handle inn Peoner, min absolutt yndlings blomst og de er bare så utrolig vakker.


2. Planlegge Bursdags feiring. Jeg hadde bursdag den 7.juni og det må selvsagt feires med godt selskap.


3. Wordrobe detox. Føler jeg gjør dette hver måned, men det er faktisk noe jeg trenger. Som jente vet dere vel at det å prøve plagg og outfit ikke alltid er så fantastik ryddig så alt blir bare slengt inn i skapet igjen og da må men ha en ryddings ganske ofte.


4. Legge ut oppskrift på min kyllingsalat. Den er bare så døds god.


5. Begynne å planlegge ferie. Det er alltid et pusslespill som må løses. For oss blir det nok ingen ferie før i slutten av august, men skal aldri se vekk i fra at vi plutselig hopper på en weekendtur.


6. Finne meg noen skatter på sommersalget som begynner nå. Her kan du virkelig gjøre noen gode kupp så det bare å begynne å lete.


7. Kure håret 2-3 ganger i uken. Nå som sommeren er kommet og jeg er mye ute i solen og skal til syden er det veldig viktig for meg å ta vare på håret. Jeg har permanent byttet ut balsam mot kur nå om sommeren og det er det beste for håret mitt.

Tips: Jeg bruker Gisou sin Honey Infused Hair Mask som bare er helt fantastisk mot slitt og skadet hår og gir masse fuktighet. (psst.. det kommer innlegg om produktene til Gisou)


Liker

Kommentarer