10 ting jeg vil gjøre i Januar

1. Ekstrem opprydding. Nytt år, ny giv. Da er det nye året gått igang og leiligheten trenger en real opprydding. Forstår bare ikke hvor alt støve kommer fra og skal nå gå igjennom hele leiligheten og virkelig være nøye.

2. Begynne å trene. Ja jeg er vil ikke den eneste som har satt seg et nyttårsforsett om å behynne å trene. . Det er bare å starte et sted og finner ikke en badre start enn nå rett etter jul og all kosen som hører til .

3. Rydde bort julen er noe jeg faktisk liker veldig godt. Når 1 januar inntreffer kan jeg love deg at jeg er den eneste som står tidlig opp og rydder ned julen. I år derimot har jeg enda ikke hatt energi til å rydden all julepynten ned. Har kommet så langt at det meste av julepynten nå ligger på middagsbordet, men tviler på at det kommer lengre enn det denne helgen. .

4. Lage mer mat hjemme. Julen er jo tiden for masse mat og familiemiddager. Så nå har jeg gledet meg til å lage mat hjemme igjen. har så mange nye sunne og gode middager jeg gleder meg til å prøve ut.

5. Bruke tid på meg selv. Desember er en hektisk måned der det skjer ting hverdag. Nå når det endelig er blitt litt roligere er det så deilig å kunne bruke tid på seg selv igjen.

6. Blogge mer. .

7. Lese bøker. Jeg leser gode anmeldelser av bøker, kjøper boken, men får alldri tid til å lese de. Nå skal jeg ta meg tid til å begynne å lese.

8. Male veggene i stuen. Nå er det snart ett år siden jeg malte veggene i stuen fra helt hvitt til jotuns minty breeze. Jeg elsker fargen , men trenger en forandring.

9. Vennekvelder. Den siste månede i året blir det ikke akkurat tid til venner og kos oppi alt som skal gjøres før jul. Vi er kommet til den første måneden i åter og da skal nettopp dette prioriteres.

10. Slå av tven. Jeg er nok ikke alene om dette og jeg skal love deg at dette blir den vanskligst tingen for meg å gjøre, og det er når du først slenger deg ned i sofaen og finner en god serie eller film å se er det ikke lett å komme seg oppigjen og gjøre noe fornuftig.

Liker

Kommentarer